10. august 2011

tiendeaugust

kilde
det har vært sommer og virkelighetsflukt. det har vært kyss og musikk og vin og bøker, og så uendelig mye mer, det har vært reiser til eventyrland og eventyr man ikke trenger å reise for å oppleve, og jeg skal fortelle. men kan dere ikke fortelle meg hva dere har lært i sommer først?

5 kommentarer:

 1. ååh. det var mange fine minner - enig i at hove var fint. ellers har jeg jobbet altfor mye, så den har på en måte bare forsvunnet. puff. gleder meg heldigvis til å begynne på skolen! iiih. og jeg har lært at det kanskje er bedre å være fattig enn å jobbe hele sommeren, likevel. lessen learned. Jeg skal på langreise neste sommer!

  SvarSlett
 2. Bloggen din oppmuntrer så utrolig mye. Jeg leser her flere ganger i uken. Og om jeg er lei meg, eller i dårlig humør, så er det bare å lese litt her. Du er så utrolig herlig!

  - Regine

  SvarSlett
 3. Åh, fru <3 jeg har lært at ting tar tid, og at å gi slipp faktisk er ok egentlig.

  SvarSlett
 4. Åh, så fint. Jeg gleder meg til å høre!
  I sommer har jeg lært at ikke alle mennesker er like, at ikke alle gutter er slemme, at jeg kan vise følelser dersom jeg prøver hardt nok.
  Viktigst av alt har jeg lært å tro på at noen er glad i meg, og at det faktisk finnes noe sånt som kjærlighet...

  SvarSlett
 5. jeg har lært at sol og sommer er deilig, musikk er eventyrlig og best av alt, man kan bli spottet på øya med blekksnirkelbart!

  SvarSlett