21. juli 2011

tjueførstejuli

ingen vil føle dette på samme måte som deg


hele verden er et sanseinntrykk, det presser mot hjernen vår og tvinger oss til å bryte det ned i flere bestanddeler, i det vi ser, det vi føler, det vi hører, det vi smaker og det vi lukter. verden er for stor for oss og den tvinger oss til å sende alle sanseinntrykkene fra sted til sted i hjernen, den påtvinger seg en reise igjennom oss, slik at inntrykkene fra verden ikke blir det de var, de blir et produkt av reisen, og reisen er et produkt av stedene en besøker, og stedene disse inntrykkene besøker er oss selv, og slik blir alt vi opplever et produkt av den vi er. ingen vil høre denne sangen på samme måte som deg. ingen vil se dette bildet på samme måte som deg. ingen vil lukte dette på samme måten som deg. ingen vil smake dette på samme måte som deg. og ingen vil føle dette på samme måte som deg.

det er det som er det magiske. å ligge sammenflettet og oppleve sommernettene på helt forskjellig måte og høre hva du tenker om alt det som har skjedd, og høre hvordan alt er annerledes selv om det er det samme.

1 kommentar:

  1. tusen hjertelig for sangen, jeg hører aldri på den (kanskje bortsett fra i bilen av og til), men jeg elsker den, og idet jeg satte den på visste jeg at jeg hadde savnet den. takk!

    SvarSlett