7. mai 2011

sjuendemai

kilde

du veit alle de små bekymringene? alle de gangene du står og lurer på om du kommer til å rekke butikken før ølsalget stenger, eller om du kommer til å komme deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, om du husket busskortet eller å vaske de buksene du hadde tenkt til å ha på deg. den prøven du følte gikk skikkelig dårlig. eller den gangen du kom for seint på jobb fordi bussen var forsinka, eller toget var forsinka så du ikke rakk bussen, eller du ikke rakk toget. den gangen du forsov deg og fikk fravær hele dagen. den historietimen du gikke glipp av, den gangen du krangla med ei venninne om en gutt som ingen av dere egentlig likte så godt, den gangen du drakk for mye eller for lite, den gangen du begynte å gråte uten å ville det, eller den gangen du glemte bursdagen til broren din? det går bra. en dag kommer du til å møte den personen som får deg til å le selv om han ikke prøver å være morsom (eller hun, selvsagt). en dag kommer du til å møte den personen som får deg til å se hvor små alle disse tingene er i forhold til det store, viktige, vakre, som finnes. de fleste bekymringer blir ikke noe av. og som det sies så vakkert i denne sangen; don't worry about the future, or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.

3 kommentarer:

 1. Du er så flink flink flink. Du klarer alltid å få frem så fine ting i tekstene dine, jeg føler at jeg lærer noe hver gang.

  SvarSlett
 2. Sigrisomerveldiggladimari=)9. mai 2011 kl. 18:18

  ouh, helt sant! <3

  SvarSlett
 3. ja. akkurat det. trengte å høre det, selv om jeg vet det. det går bra, man trenger ikke bekymre seg, det går som regel bra i alle fall, og gjør det ikke det så løser det seg om man bare vil.

  SvarSlett