9. mai 2011

niendemai

kilde

tenk så lett det er å eldes, tenk så lett det er å glemme alt det vi pleide å tro på. tenk så lett det er å vokse opp og si til seg selv at, etter dette, etter dette, etter dette, så kommer det jeg venter på, etter dette skal jeg trykke på startknappen og bli det mennesket jeg drømmer om å være. tenk så mange som føler at de mister seg selv. som ei fin venninne en gang sa; man kan aldri miste seg selv, man kan bare bli annerledes, bedre eller verre, men man er alltid den samme - man er alltid seg selv. det er vår nå, har du kjent det? har du lukta på hvitveisen eller lagt deg på garasjetaket og latt sola klatre inn under klærne? har du mista bussen for å kjøpe softis og lest i gresset? for det er nå det er, det er nå, og det kommer ikke tilbake igjen. du er aldri igjen så ung som du er ikke akkurat dette øyeblikket! ta en time og gjør det du aller helst vil - alt annet kan vente.

7 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke jeg helt liker det der med å tenke på det menneske man skal bli, jeg føler jeg har gjort det så lenge, jeg vil være her nå, men det er så vanskelig liksom, for man må alltid tenke på f.eks. hvor de neste pengene skal komme fra og hva man skal gjøre neste høst. Ugh. Men ikke i sommer, da skal jeg bare være til stede.

  SvarSlett
 2. du skriver så bra. iiih. får gåsehud

  SvarSlett
 3. Kjekt at man kan finne fine blogger i kommentarfeltet på hjartesmil. Du skriver fint, gratulerer med ny fast leser!

  SvarSlett
 4. jeg gjør det. jeg har tatt ferie og skal bruke tidtidtid på å være meg, her og nå. og så blir jeg inspirert av bloggen din og tusen takk og jeg har vært borte en ukes tid og det er en skikkelig godtepose å komme hjem til så mange fantastiske blogginnlegg hos deg og jeg blir glad.

  SvarSlett
 5. Eksamen kan ikke vente...

  SvarSlett
 6. hei jeg liker deg

  SvarSlett