30. mars 2011

trettiendemarsjeg hører på jimmy eat world og gleder meg til hove. jeg gleder meg til å leve på øl og rar vegetarmat. jeg gleder meg til å leve helt uten klokka, annet enn for å sørge for å komme meg til alle konsertene jeg skal se og synge med på. jeg gleder meg til å bade i det kalde vannet, og til å ligge på kinostranda og se på filmer. jeg gleder meg til å gå med shorts og la håret danse nedover ryggen. jeg gleder meg til å møte nye mennesker, til å glemme alt som heter rutine, til å skrive rare lister over hva jeg skal gjøre hver dag og gjøre det hvis jeg føler for det. jeg gleder meg til indianerfletter og fjær i ørene, og rare sandaler. jeg gleder meg til sommer, til å gå barbeint i gresset, til å drikke te på terassen, til å plante markjordbær og være mer ute enn inne.
hva gleder du deg til?

kilder: 1 2 3

8 kommentarer:

 1. namnam. jeg har ingen festivaler å glede meg til i år :/ men jeg gleder meg til sommer og pilsing i parken og fjellturer med kjæresten og sol som varmer og, ahh.. hvorfor føles det alltid som at livet ligger i dvale frem til sommeren.

  SvarSlett
 2. jeg gleder meg særlig til det å glemme rutine. rutine bortbort, og så bare løpe ut og rundt, ha champagne- og jordbær piknik på stranda, og reise til fjerne steder.

  SvarSlett
 3. jeg gleder meg til å møte deg på lørdag! også gleder jeg meg til å gå barbeint ute, til vann som flyr overalt uten at det blir altfor kaldt, og til alt det jeg ikke vet om enda, som kommer til å skje.

  SvarSlett
 4. dette fikk meg til å savne sommer ennå mer. kom, sommer, kom!

  SvarSlett
 5. tidsmaskin? kan vi dra dit nå?

  SvarSlett
 6. Fiiint. Jeg skulle egentlig på Hove. (Eller, egentlig på roskilde, så egentlig på hove, men så ble ikke det noe av heller). Det er litt trist. Men sommer og ferie og null rutiner skal bli bra.

  SvarSlett
 7. du får hove til å høres ut som en eventyrlig drøm. jeg ville kanskje dratt hvis det ikke hadde vært for at alle jeg elsker å ha fri fra skal dit.

  SvarSlett