1. mars 2011

førstemars I

fortell meg om marsdrømmer, kan dere ikke?
hva vil dere gjøre i mars? hva slags sanger vil dere høre i mars? hva vil dere lese om? hvem vil dere møte? hvor vil dere reise? 

9 kommentarer:

 1. i mars så vil jeg kysse. med en gutt som er min beste venn. alt jeg vil er å kysse han, men jeg kan ikke. fordi han vil bare ha henne. mine marsdrømmer handler nesten bare om han, når jeg sitter å ser på han i smug...

  SvarSlett
 2. Reise til Paris. Og London :)
  Også vil jeg at solen skal komme frem! I mars skal man høre på musikk som passer akkurat der og da.

  SvarSlett
 3. jeg drømmer om supereffektive studiedager, ny mat(laging), jeg drømmer om å fylle leiligheten med folk jeg er glad i, og jeg drømmer om penger.. eller kanskje en jobb. men aller helst et flaxlodd med toppgevinst. skrapa konto er det kjedeligste som finnes :(

  og så drømmer jeg om varme!! om å innen denne måneden kaste ullkåpa og finne frem converse-skoene. bort med snøen og frem med fuglekvitteret.

  SvarSlett
 4. I mars er det bare jævelskap, eksamen og masse masse jobbing. Fy faen

  SvarSlett
 5. i mars drømmer jeg om klemmer og kyss og kjærlighet i alle retninger, å spise mat igjen og være frisk, vår som kommer, mindre klær, å være med fine mennesker som gjør hverdagen til en fest, komme tilbake på jobb og dem jeg savner der, ha en bursdag som er så fin at den sletter fjorårets bursdagsfiasko, og sist men ikke minst å våkne opp ved siden av ham som får meg til å rødme av lykke.

  SvarSlett
 6. I mars vil jeg klare å skrive igjen. Jeg vil få orden på alt som har hopet seg opp så lenge, fordi jeg ligger sammenkrøllet og dekker til øynene og ikke orker. I mars vil jeg orke.

  Jeg vil høre sanger som får meg i godt humør, og sanger som rører ved hjertet mitt. Jeg vil møte en som kan få meg til å føle meg levende, for jeg har glemt hvordan det er. Jeg vil møte en som kan kysse meg på håret og ha armene sine rundt meg. Jeg vil reise til fremmede steder som ikke kjenner meg. Som jeg ikke kjenner.

  Jeg vil lese om vakre, bittersøte, såre ting. Jeg vil ha bøker som ender godt. Jeg vil lese innlegg fra deg om hvordan byer ville vært hvis de var mennesker, om gutter på bussen og om hvordan du har det.

  Det ble litt mye.
  Hva er dine marsdrømmer, kjære?

  SvarSlett
 7. i mars drømmer jeg om å skaffe meg en jobb slik at det blir lettere å komme til fine drømmer senere.

  SvarSlett
 8. i mars vil jeg kysse og smile og kanskje endelig kunne hoppe ut av støvlene for en lengre tidsperiode enn bare to små dager. jeg vil høre på david bowie og beatles og kanskje jackie leven, som er utrolig nydelig.
  jeg vil lese om alt mulig vakkert, men inntil videre er jeg stuck med en dårlig krimroman jeg må lese ferdig iforhold til engelskfaget på skolen. det er litt kjipt, men hey, det ordner seg.
  JEG VIL MØTE DEG.
  så mange steder jeg bare kan. <3

  SvarSlett
 9. jeg vil veldig gjerne lese ut «extremely loud and incredibly close» for den har jeg tygget på lenge nå, uten å komme noen vei.

  SvarSlett