2. februar 2011

andrefebruar

14 – det her er mitt favorittband


kilde


å velge ett enkelt favorittband er vel helt umulig. for hvordan skal jeg sammenligne hva den forskjellige musikken jeg har hørt i de forskjellige delene av livet mitt har betydd for meg? derfor velger jeg å skrive om det som er mitt favorittband akkurat nå, det er nemlig ett enkelt band som har fyllt ørene mine de siste døgnene, og kun dette ene bandet. hei, wakey!wakey!


kilde

i følge spotify er wakey!wakey! litt like the honorary title. og siden jeg har vært utrolig forelska i the honorary title de siste ukene, klikka jeg meg fram til dette bandet, og satt på den første sangen på den eneste plata deres. plata deres heter almost everything i wish i'd said the last time i saw you, og jeg forelska meg egentlig med en gang jeg leste det. så satt jeg på almost everything. 

yeah your mind comes all untied 
and then you open up your eyes 
and you don't feel lonely 

see it feels bad now but its gonna get better 
see it feels bad now but its gonna get better 
see it feels bad now but its gonna get better 
someday 

og det var akkurat det jeg trengte å gjøre, med influensa og tusen tanker som flyr rundt i hodet mitt, og for mye tid til å tenke og for lite energi til å gjøre noe med det. wakey!wakey! er det bandet du bør sette på når du føler du har mista retning. når du ikke veit helt hva du skal gjøre. eller når du bare har vondt, av en eller annen grunn. det er det bandet du kan sette på etter en lang dag når du stiller spørsmål ved alt og ikke finner noen svar. eller det bandet du kan spille når du bare vil synge md for fulle lunger og glemme alt annet. de er fantastiske, hør på dem!

4 kommentarer:

 1. jeg takler ikke å velge ett favorittband, så jeg bare nekter.

  SvarSlett
 2. De siste dagene har jeg hatt det ganske vondt med meg selv - tilsynelatende helt uten grunn. Jeg føler at ingenting stemmer, verken faglig eller fysisk, og jeg sliter med å kommunisere med de rundt meg.

  Da er det beste å puste dypt og sette på musikk som lar en kjenne på at man faktisk har det vondt. For det må til, man må tillate seg selv å kjenne på det vonde og bearbeide det før man klarer å bli kvitt det for godt.

  Selv liker jeg å høre på "Bris" av Kaizers Orchestra og "My Body is a Cage" av Arcade Fire i slike stunder.

  SV: Ja, jeg er redd for at svarene mine ikke når frem om jeg kun skriver på min egen blogg. Og da mister det litt av hensikten. ;)

  SvarSlett
 3. de er sånn ca. min favorittband hele tiden! pussig nok er det ikke mange som har hørt om de (eller det er vel bare ham). veldig fin blogg du har!

  SvarSlett