3. februar 2011

tredjefebruar

 15 - mine drømmer


1


mange av disse punktene kan jo tolkes på flere måter. drømmer kan jo både være de rare bildene og historiene som skapes i hodet vårt mens en sover, og de tingene en håper og drømmer om at skal skje i framtida, dog i bevisst tilstand.

de drømmene jeg drømmer om natta er ofte underholdene, med mange rare mennesker og farger, innblikk og historier, men de har ikke et gjennomgående mønster, og jeg veit ikke om de sier så mye om meg som person, selv om enhver drømmeanalytiker vil være uenig. mine framtidsdrømmer derimot, har jo endra seg i takt med meg og fått grobunn i den personen jeg er i dag, og etter mareritt og feberfantasier, så synes jeg at disse drømmene er de beste.

2


så hva drømmer jeg om? jeg drømmer om å sette meg ned og lære meg dette pianostykket. jeg drømmer om å bli kvitt influensaen og gå på skolen og lære masse nytt om tusen forskjellige emner samtidig som jeg husker at det er av fri vilje og ikke av plikt. jeg drømmer om å ta på meg dansesko og forsvinne inn i musikken, danse spenningene ut av ryggen og nakken min og glemme i noen timer. jeg drømmer om å sende manuset mitt til et forlag i en tykk konvulutt og senere få svar om at det skal bli ei bok. jeg drømmer om å åpne postkassa og finne postkort og bøker og plater og brev. jeg drømmer om å møte fine mennesker i en park, og at det plutselig har blitt sommer, at det plutselig har blitt en annen tid. jeg drømmer om å reise til portugal med menneskene jeg liker best. jeg drømmer om festivalsomre. og jeg drømmer om å bli eldre. om universitetet og nye mennesker og tomme vinglass og engelske puber og franske kyss. jeg drømmer om livet og om å dra på tusen eventyr.

4 kommentarer:

 1. først av alt; drømmefanger <3 jeg dør litt hver gang jeg ser noen som liker de! fineste jeg vet faktisk! Og det er fint at du har drømmer, både på natten og generellt. Er selv altfor drømmende, men det er godt å ha noe å strekke seg til.

  SvarSlett
 2. jeg drømmer om deg og meg og flasker med vin i paris.
  <8

  SvarSlett
 3. ååå det pianostykket er så nydelig.

  / tusen takk, jeg blir så utrolig glad. puss på deg.

  SvarSlett
 4. åh. yann tiersen! og akkurat sånn tattovering vil jeg ha. (og jeg har canon 50d, forresten)

  SvarSlett