27. oktober 2010

tjuesjuendeoktober

akkurat i dag hadde det vært fint å reise vekk. til et sted man bare kjenenr fine folk og ikke har noen forpliktelser. til et sted man kan glemme alt man må huske og bare være.

dette hadde vært fint i dag:reise til paris med fine kofferter og en hemmelig venn. gjemme seg under eiffeltårnets lys og bli ei av mange, to av mange, og bare gå i ett med byen som er altfor kald nå, men som har vin chaud og varme kaféer, så det er ok. sitte ett varmt sted og kunne lese i timesvis, lese seg til alle verdens hjørner og tilbake. lese seg inn i liv der alt går som det skal og man alltid møter drømmeprinsen, eller inn til mørke hjørner du aldri kunne forestilt deg. bli kjent med nye mennesker. reise rundt og samle opp ringer fra stedene du drar til. ha et smykkeskrin som er ei reisebok og ei minneeske. 

og kanskje ha et par slike sko i veska: 


kilder: 1 2 3 4 5

hva drømmer dere om i dag? 

7 kommentarer:

 1. i dag drømmer jeg også om å bo i paris, eller en hvilkensomhelst annen fransk og fin by. jeg drømmer om å være to. jeg drømmer om å ligge i fanget ditt. jeg drømmer om å være flink til å synge og til å spille gitar. og jeg drømmer om å leve i en bok, slik som du sier.

  SvarSlett
 2. Jeg savner deg søte menneske <3

  SvarSlett
 3. Jeg drømmer om makroner og meiser. Blåmeiser. :)

  SvarSlett
 4. jeg drømmer om berlin og hemningsløs latter, uten noen bekymringer eller ting som må gjøres.

  SvarSlett
 5. // ja, jeg vet jo at det egentlig heter finner. men finsker høres så mye mer koselig ut! :)

  SvarSlett
 6. I dag drømmer jeg om å bli kjent med folk jeg ikke helt forstår. Også drømmer jeg om framtiden, såklart.

  SvarSlett
 7. jeg drømmer om ham. og andre ham'er. om å reise til den hvite stranda og palmene. varmen. men egentlig så lever jeg ganske drømmeaktig nå! (det er fint)

  SvarSlett