28. oktober 2010

tjueåttendeoktober

i dag er en sånn dag: (kilde) en dag hvor jeg stenger meg inne på rommet mitt for å rydde i min verden. for å gjøre ting jeg har utsatt lenge. begynne å ta notater til psykologianalysen jeg skal skrive neste onsdag. betale regninger. rydde i platesamlinga. faktisk re opp senga for en gangs skyld. prøve å sortere haugen med dokumenter i permer. 

jeg liker sånne dager. det er ikke noe poetisk eller magisk ved dem, men de har sin egen stemning. de har en egen ro. de minner meg om tekopper og varme puter. varmekabler på badet om morgenen. lyden av postkassa idet morgenavisa kommer. smaken av havregrøt med eple. det er slike ting som er rutine, men som likevel gjør dagene så mye finere. de er som en klem fra en gammel venn. slike dager gjør at jeg føler meg mer i kontakt med bakken. at alle tankene i hodet faktisk får endt opp et sted. at det ikke er så kaos at jeg drukner. bare passe med kaos. så mye kaos at man kan sette pris på det. 

jeg trenger sånne dager for å leve eventyr andre dager. og jeg vil gjerne leve eventyr! hva har dere gjort i dag? jeg håper dere har prata med noen dere egentlig synes er skumle, det har jeg, og det er fint. 

3 kommentarer:

  1. Jeg har lest en hel tegneserieroman og hengt på Universitetet selv om jeg ikke går der.

    SvarSlett
  2. Jeg er aldri oppe lenge nok til å lese innleggene dine på kvelden, men det er veldig fint å lese dem på morgenen og. :) I går hadde jeg en ok dag. I dag var grusom helt til jeg fikk gjort litt ting i fysisk aktivitet. Haha. Du er fin. <3

    SvarSlett