9. september 2013

niendeseptemberdet er mandag, det er siste dag på sommerjobb selv om det ikke er sommer lenger, og hjertet omstiller seg fra et land til et annet, begynner å forberede seg på å banke mellom nye vegger og være nærmere andre mennesker enn de som er her nå, jeg har vært i den store hallen der vi pleide å danse på torsdagstreff og vi framførte musikal i sjetteklasse, kjent hjertet banke i halsen da jeg valgte stemmeseddel, nå sitter norge i spenning, jeg legger meg i badekaret og leser ut roskilde, trekker ut proppen akkurat sånn at vannet renner av meg mens det begynner å regne den siste dagen på roskilde, jeg kjenner igjen alle artistene untatt tina dickow, lukker øynene og ser for meg konsertene, hvilke sanger jeg ville dansa til og hvilke jeg ville sunget til og hvilke jeg ville grini til, kjenner lengesel i danseføttene, forflytter meg fra badekaret til senga, spiser mørk sjokolade og blir kjent med tina dickow, nå strømmer hun ut gjennom høytalerne mine og er fin, synger seg inn på nye spillelister, plutselig er det lenge siden det fremdeles var lyst ute klokka elleve om natta, lenge siden vi klina og lenge siden jeg øvde på å stå på henda på gresset og passa på å ikke velte skåla med fløte og jordbær. det er blitt høst.

3 kommentarer:

 1. Åååh, det var stemningsfullt det. Og haust er jo fint, det òg <3 kvar reiser du, forresten? Det høres spennande ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg reiser (snart) ((om litt over tre uker)) hjem til england for en stund, før det er hjem til norge igjen. fint med to hjem.

   Slett
 2. Elsker hvordan språket ditt bare flyter avgårde og skaper en fin-fin skildring av overgangen fra sommer til høst. Takk!!

  SvarSlett