23. april 2013

tjuetredjeapril


tirsdager er en fin dag å være takknemlig på. i dag er jeg takknemlig for alt jeg ikke har gjort. jeg er takknemlig for utrolige posisjoner slik som denne, som man kan presse kroppen sin i hvis man er sterk, smidig og viljesterk. jeg er takknemlig for alle måltider jeg ikke har smakt ennå, for svalberg jeg ikke har stupt fra, for sjøer jeg ikke har satt foten i, for at jeg ikke har lært meg å kjøre båt ennå, for å aldri ha vært på seiltur, for landene jeg har igjen å skrape fra skrapekartet mitt, fra mennesker jeg ikke har møtt ennå, språk jeg aldri har hatt i munnen, drinker jeg ikke har bestilt ute, ting jeg ikke har lært, bøker jeg ikke har lest og filmer jeg ikke har sett. jeg er takknemlig for alle opplevelsene som venter på meg der ute, og for potensialet i livet, for alt det magiske man kan fylle det med, kanskje allerede i dag. hva er du takknemlig for?

4 kommentarer:

 1. akkurat nå er jeg takknemlig for bloggen din, for du skriver så fint!

  SvarSlett
 2. jeg er takknemlig for tekoppen med honning, radiosurret og rolig dag, for at jeg skal få lov til å utvikle fine utøvere på trening, for verdens beste idrett som jeg skal holde på med til jeg er nitti, minst.

  SvarSlett
 3. for at slike som du kan få meg til å tenkje om noko på ein heilt annan, ny og mykje finare måte!

  SvarSlett
 4. For et fint innlegg, jeg har tro på at det er viktig å tenke over hva man kan være takknemlig over.
  Jeg er takknemlig over en varm kopp kaffe hver morgen, en god bok på sengekanten, en fantastisk kjærestes armkrok, en god film og en lang latter. Jeg er også takknemlig over vårvær og lett vind, nyklippet gress og regndråper på tørr asfalt. Når jeg tenker om kunne jeg fortsatt med takknemlighet over fine mennesker i livet mitt, rent vann hver dag og en god varm dyne hver kveld. Livet er fint ♥

  Takk for at du fikk meg til å tenke på alt det fine i livet mitt, som jeg kanskje burde tenke enda litt mer over.

  SvarSlett