25. oktober 2011

tjuefemteoktober

takknemlighet er noe av det fineste man kan føle. på en tirsdag kan man for eksempel være takknemlig for: 


youareremarkable - the feel good revolution. yar er et nettsted der en finner mengder med skjønnhet. det er vakre ord, inspirerende tanker, bilder, videoer. det er mennesker som vil at vi skal oppdage friheten og skjønnheten i livet, og det spesielle ved oss selv. yar er som et svømmebasseng, et stort og rent svømmebasseng med mørke fliser og varmt vann, som du kan stupe uti og flyte i, føle deg varm, sterk, levende. på yar kan man for eksempel finne denne fantastiske videoen: 


se den, og lagre yar i bokmerkelinja eller favoritter eller hva som helst. nevn tre ting en kan være takknemlig for da da vel? 3 kommentarer:

  1. folk som hjelper, musikk, at jeg i teorien kan gjøre hva jeg vil.

    SvarSlett
  2. takknemlighet er fint, det burde folk føle litt oftere. hvis de hdde gjort det tror jeg de hadde blitt litt gladere kanskje, hvis de var klar over hvor heldige de var. jeg tenker ofte at jeg har vunnet i livets lotteri.

    SvarSlett
  3. Takknemlig for uforståelige undervisninger om kjemi, men jeg får hvert fall muligheten til å lære om det. Takknemlig for familien som er mitt støtteapparat. Takknemlig for skriving fordi det er alt.

    SvarSlett