27. september 2011

tjuesjuendeseptember

takknemlighet er noe av det fineste man kan føle. på en tirsdag kan man for eksempel være takknemlig for: 


kilde


(soundtrack)


gutter. måten de smiler på og kysser på og ler på. det bustete håret og de store hendene, sangstemmen som egentlig er stygg, men varmende, på en rar måte. at de spiller gitar eller trommer eller banjo eller xbox. at de kan være så utrolig engasjerte også likegyldige på samme tid. det at de forstår ting som ikke gir noen mening. måten de lukter på. at de kan vise deg nye sanger eller filmer og få deg til å føle deg liten og redd og trygg og glad på samme tid. alt det fine og rare og dumme som gjør dem til det de er. hva liker du best? 

3 kommentarer:

  1. kan fortelle om han jeg er forelska i: han er ett år eldre enn meg, og går musikklinja på samme skole som meg. han spiller piano, og er såsåså flink, jeg forstår det ikke. han har en pannelugg som liksom faller ned i øynene, på den film-/bokmåten. i går lærte han meg om jazz, men han skjønner sikkert ingenting fordi jeg er redd og alt det. må bli modigere.

    SvarSlett
  2. å, så koselig. takknemlighet er fint. jeg er også takknemlig for gutter. de er så fine^^

    SvarSlett
  3. det HER var fint! takk /takk, du er fin som gråter. gråt kan være fint av og til det og. og det gir jo alt litt mening, på en måte.

    SvarSlett