27. april 2011

tjuesjuendeapril

her er noen ord jeg har skrivi på soveromsdøra mi (og i hjertet mitt):

- wanting to be someone else is a waste of the person you are
- life = you + all of your choices
- i'm like october when i am dead
- they say you have to be someone's 
- freedom is the oxygen of the soul
- in all this chaos we found safety 
- my heart is broke, but i have some glue, help me inhale, and mend it with you 
- vi er alle unike, men kun de modigste tør å følge sin egen inspirasjon
- the very meaningslessness of life forces man to create his own meaning
- promise not to promise anymore
- n'aie pas peur
- la vita é bella
- run with the hunted

jeg samler på mye, men mest av alt på ord. hva samler du på? 

1 2 3

6 kommentarer:

 1. Så fint å samle på ord! Tror jeg også vil gjøre det. jeg samler på øyeblikk tror jeg. Er altfor opptatt av å skrive ned eller ta bilder av rare øyeblikk. Fint det og. Høres ut som om du har hatt en fin påske også, herlig! :D påske er digg!

  SvarSlett
 2. jeg tror også at jeg samler på øyeblikk, sånne fine som jeg prøver å lagre slik at jeg kan ta dem frem de gangene ting kanskje ikke er så bra. jeg samler på brev, fordi brev er så inderlig vakkert og jeg tror jeg vil samle på fine album - det finnes allerede en del i hylla mi. og så fotoapparater. gamle fotoapparater og nye og alle sammen. det er så magisk hvordan de alle ser verden på forskjellig måte.

  SvarSlett
 3. Jeg samler også på ord, av alle typer. Ikke så veldig mange engelske da. Så samler jeg på vitenskapsmuseer og Francesca Lia Block-bøker.

  SvarSlett
 4. tror jeg skal begynne å samle på dine innlegg med tanke på at jeg trykker på like-knappen på bloglovin på alle av dem!

  SvarSlett
 5. ååeh. jeg har hatt avstandsforhold en gang, da jeg var liten, men det var likevel grusomt. Skjønner at det er vondt. For de er der, men så er de ikke der likevel. Telefonen er nesten skummel. men hej så godt når man treffes. Håper det går fint, og at det ikke blir uutholdelig! suss

  SvarSlett
 6. nydelig. virkelig. jeg samler også på ord. og på gode øyeblikk, sånn som når et blomstrende tre plutselig dukker opp utenfor bussvinduet. også samler jeg på gode, kanskje også litt rare, følelser, sånne som man husker lenge etterpå.

  SvarSlett