12. februar 2011

tolvtefebruar

24 - dette får meg til å gråte

kilde


når det går bra til slutt på film, når det ikke går bra til slutt på film, bøker, å skrive, dårlig samvittighet, anger, frustrasjon, sinn, når jeg vrikker ankelen og faller på bakken, skikkelig djupe samtaler som gjør at det føles som at noe endrer seg på innsida, å endelig få sagt det en tenker på, det øyeblikket en innser at en person ikke er i livet ens lengre, savn, avstand, når jeg tenker tilbake på vakre øyeblikk jeg aldri kan få igjen, hvis jeg mister noe som betyr noe for meg, når jeg ler og ler og ler så jeg ikke får puste, musikk, når noen har dårlig samvittighet på film, løvenes konge, når man slutter å være forelska i noen, forelskelse, når man er så innmari forelska i en som ikke er forelska tilbake, fine brev, når noen sier fine ting til meg, når noen jeg er glad i har det vondt, når jeg føler meg misforstått, når jeg må skilles fra noe. alle sterke følelser har en tendens til å resultere i tårer.

5 kommentarer:

 1. Jeg har en tendens til å gråte for de små tingene. Som når jeg blir oppgitt, irritert og når jeg ikke finner ting, men da er det som regel fordi alt bare har hopet seg opp og det er liksom "min siste dråpe" også gråter jeg bare litt for alt som skjer.

  SvarSlett
 2. åhhhh så himla fint. jeg gråter av cirka alle disse tingene også. <3<3<3<3<3<3<3<3

  SvarSlett
 3. jeg liker tanken på at poesi og handlingsreferat kan smelte sammen

  herregud, det er jo dette jeg lever(skriver) for. så. himla. sant.

  SvarSlett
 4. jeg har sluttet å gråte, og jeg vet ikke hvorfor. jeg tror det er sunt av og til, ikke som dette, innestengt, fast. men rørende filmer pleier å funke, da.

  SvarSlett
 5. når man er så innmari forelska i en som ikke er forelska tilbake- <3<3<3

  SvarSlett