15. januar 2011

femtendejanuar

ei smart venninne av meg sa at man ikke kan miste seg selv. man kan bare forandre seg til en annen versjon av den man var. og jeg tror det er riktig. hver dag så er man en annen versjon av den man var i går. det kan være en forbedring, eller en forverring. dette innlegget på leloveimage handler om å gjenoppfinne seg selv. om å bli en annen en den man har vært. om å bli den personen man vil være. det handler om å glemme det som gjør vondt og gjøre andre ting, om å bli sterkere, annerledes. jeg leiter alltid etter noe å tro på, noe som kan gi livet mer mening, men kanskje det er jeg som må gjøre noe annerledes, for å gi meg selv mening?

i framtida vil jeg være den versjonen av meg som gjør dette:


leser flere bøker

fotograferer mer

forsøker yoga

reiser til ukjente steder

tatoverer meg
 hvilken versjon av deg selv vil du være akkurat nå? og hva vil du gjøre for å gi livet mer mening?
1 2 3 4 5

10 kommentarer:

 1. jeg vil ta analoge bilder, og lære meg å fremkalle dem selv. jeg skal bli flikere til å lese, kjøpe brukte klær og se nye steder. kan vi prøve yoga sammen kanskje? jeg vil bli flikere til å tenke positive tanker også, og ikke stenge meg ikke. det hadde vært fint.
  <8

  SvarSlett
 2. Jeg vil være den samme personen -som prater fransk og skriver og synger og spiller gitar og er lykkelig!

  SvarSlett
 3. jeg ville spille mer piano og gitar og ukulele og trompet, også vil jeg skrive mer og drikke enda mer te (jeg kommer til å renne over..), og skrive flere brev og smile mer og være mer impulsiv og leve litt sterkere. også vil jeg lære meg fransk ordentlig og spise makroner til frokost en dag.

  SvarSlett
 4. SV// Tusen takk for det, liker bloggen din ganske godt også. "Antidotes" kom jeg opp med på grunn av at albumet til bandet Foals heter det, hehe.

  Ah, jeg vil også prøve meg på Yoga. Og reise til ukjente steder.

  SvarSlett
 5. Fantastisk innlegg. Jeg vil lese mer, fotografere mer, bli flink i sporten min, tatovere meg, og bli glad...

  SvarSlett
 6. jeg vil være modig. modig og selvsikker. og så skal jeg lese de bøkene jeg vil lese.

  SvarSlett
 7. jeg vil klare å dytte alle tanker unna når jeg legger meg. jeg vil ta flere fine bilder, og oppdage ny musikk. jeg vil være superjente, samtidig som jeg vil slappe litt mer av, ikke være så flink.

  SvarSlett
 8. akkurat nå vil jeg være den friske versjonen av meg selv, som ikke sover 18+ timer av dagen, men har lyst å gå ut i verden for å treffe folk, oppleve nye ting og besøke nye sted.

  SvarSlett
 9. dette innlegget var skikkelig fint. det passer så fint for meg akkurat nå for jeg prøver å være den personen jeg vil være.

  SvarSlett