6. desember 2010

sjettedesember

da jeg var liten var julestemning noe som kom av seg selv. som om magien var pakket inn i snøkrystallene, som om adventslysene oste ut kjærlighet og som om roen var helt naturlig. det er litt vanskeligere å føle den samme julestemninga med to tentamner og tre eksamner framfor nesetippen, med den grusomme følelsen av "bør" og "må" - så jeg prøver å skape min egen julestemning. jeg vil skrive om julestemning og julemagi i hele desember! mih.

i dag har jeg kjøpt en ny te fra harney & sons (beste teen i de finestefine boksene), den heter white christmas og er magisk. jeg synes alle skal kjøpe seg en julete, for det er faktisk julestemning som ebber ut i det varme vannet. god advent! kyss.

white christmas tea fra harney & sons = julemagi

4 kommentarer:

 1. lykke til med prøver, og ha en kjempefin advent!! kysstildegog

  SvarSlett
 2. jeg kjøpte en te i india, en "tulsa chai masala", som jeg egentlig tror kan bety flere ting. men i alle fall, den smaker jul. av alle ting. alle de beste, gode, litt typiske julekrydrene - pluss litt ekstra, litt sterkt. mmmm.

  SvarSlett
 3. kysskyss mari :)
  gleder meg til lørdag.
  det blir julestemning!
  (teboksene minner meg om Fontenay, det er litt nostalgisk)

  SvarSlett
 4. Jeg greier ikke julesteming mer. Den forsvant en gang for mange år siden. Og det hjelper ikke med te. Selv om te er godt, da. En fin ting, te.

  SvarSlett