17. august 2010

syttendeaugust

den følelsen som kommer når du våkner midt på natta og merker at du ikke vil sove, du vil gjøre noe annet. du vandrer barføtt gjennom et hus som sover (eller kanskje du har hvite sokker på) og går så stille du kan i alle trapper og kroker. du åpner kjøleskapet og drikker melk rett fra kartongen, du koker tevann (i kjele, så det ikke skal bråke sånn) og tar ei tepose på måfå. du setter deg på gulvet med ryggen mot kjøleskapet, eller kanskje du går ut og legger deg på gresset og ser på stjerner og måner og fine ting, og du drømmer om alt det fine du skal gjøre en gang, om paris og london og budapest, om kyss du ikke har kyssa og badesalt. du skribler ned en titallsting på arma di og sovner i dyner som kjennes fremmede og spennende. når du våkner er kanskje alt det samme. kanskje det er bedre.

6 kommentarer:

 1. åh, du skriver så fint. du har fått en ny fast leser fra i dag av.

  SvarSlett
 2. Takk pai, ca fait plaisir! je t'aime je t'aime je t'aime. Coeur.

  du skriver fantastisk, comme d'habitude. jeg vil bo i hodet ditt. og i en vilkensomhelst leilighet med deg, i paris. så vi kan ta en random metro til et random sted, og oppdage paris på nytt hver dag eller kveld eller når som helst.

  SvarSlett
 3. <3
  fru: mhm, eller mest broren hans? men jeg har kanskje tilbrakt en del tid i leiligheten hans i rouen fordi han bodde sammen med kjæresten til ei god venninne av meg og vi har vært i frankrike med samme programting?

  eigenarta: takk! så utrolig hyggelig!

  nora: coeur.

  SvarSlett
 4. (svar: teksten er ikke et utdrag, bare det i kursiv. men nå er det to som har trodd det, så jeg må visst spesifisere litt. vær så god og tusen takk!)

  SvarSlett
 5. den følelsen er så alt noenganger. og du er så fantastisk. jeg savner deg. drøm om fine ting, som såpebobler og hove?<3

  SvarSlett