4. desember 2011

fjerdedesember

det er desember, og de prøver å lure oss. de prøver å fortelle oss at det er stress og penger og hvor mange forskjellige kakesorter som er viktig. la oss ikke høre på dem ok? la oss høre på den musikken vi liker, uansett om det er kleine mariah carey julesanger eller korn som covrer jingle balls eller the beach boys som synger om sommer og kyssing. la oss gi bort gaver til de vi har lyst til å gi bort gaver til, gaver fylt av kjærlighet og omtanke og kanskje ingen penger eller mange penger alt etter som. la oss drikke julete og se på love actually. la oss ta tilbake jula!

jul for meg er pepperkaker og julete, love actually og bridget jones, punkrock-covers av julesanger, tilbakeblikk, masse bøker, fint gavepapir og julekort, luer og skjerf, familie, pepperkaker og mange klemmer. hva er jul for deg?

3 kommentarer:

  1. Du er en viktig del av julen for meg! Og jeg gleder meg til julete, kakebaking og god tid sammen. Hilsen meg i Brasil!

    SvarSlett
  2. eg vil også at den ekte jula skal kome tilbake. julestemning for meg er snø, julemat-lukt, pynt, at heile familien er samla og gjer ting saman; bakar, har juleverkstad, ser julefilmar, tradisjonane og forventningane.

    SvarSlett
  3. jula er lukta av klemmentiner og pepperkaker, smaken av gløgg og synet av mørkbelagte gater med gatelykter med snø på og julestjerner i vinduene og familiekvelder og julemusikk, samme julecd'er som alltid i tillegg til de fine litt nyere til sånne norske artister som jeg liker.

    SvarSlett