10. oktober 2011

tiendeoktober

paris var pene piker, små gater, ølklissete dansegulv, pene steder, vin, tortilla-chips, sene netter, metroturer, bokhandler, bokhandler, bokhandler, og kjærlighet. kjærlighet på gulvet og på veggene og i gata og i ørene og overalt. det beste er når man har vært et sted og hadde det så fint at man ikke ville dra og kommer hjem og savner det. det er fint fordi man blir glad når det er ganske fint å være hjemme likevel, med fine folk og post-it-lapper på speilet, og det er fint fordi man lengter etter noe. etter å reise tilbake og gå med fine briller og lange skjørt og lese alle bøkene på shakespeare and company og gå langs rue oberkampf og spise makroner på kirkegården og alt det man gjorde og ikke har gjort som man vil gjøre. det er fint fordi man føler seg levende og inspirert og lengtende. paris var bra.

hvordan var din ferie? 


5 kommentarer:

 1. åh, eg vil også til paris!

  min ferie var ikkje, den er. regn regn regn, men ny te funnen etter å ha vore på butikkskattejakt med fin bestemor. då går det fint å sitje inne og høyre på regnet.

  SvarSlett
 2. har ikke hatt ferie jeg. men stjeler til meg en liten en nå. hihi.

  SvarSlett
 3. åå!
  jeg hadde ikke ferie, men en som hadde ferie kom til meg og det var fantastisk. så fantastisk at hjertet mitt hopper ved tanken.

  SvarSlett
 4. paris er sure mennesker og stinkendegater, vraiment trop bien..

  forresten er vi i oktober, Mari :P (tittel)
  XOXO

  SvarSlett
 5. paris var veldigveldig fint (jeg savner det), og jeg er fortsatt starstruck.

  SvarSlett