9. februar 2011

niendefebruar

21 - mine dårlige sider

kilde


jeg tror alle har noen dårlige sider som er nødvendige for at de gode sidene våre kan eksistere. men så er det de dårlige sidene som ikke virker som de har noen funksjon, og det er de jeg prøver å jobbe med. for jeg har en tendens til å irritere meg over noe som er helt ubetydelig, det kan være et utrykk eller måten noen sier noe på, og hver gang de sier det, hver gang jeg hører det, så vokser irritasjonen litt, helt til det plutselig eksploderer og det kommer en bølge av sinne, veldig plutselig for den personen det går utover. og jeg skulle ønske jeg var flinkere til å la ting gå, til å ignorere ting, til å være glad selv når ting går helt annerledes enn jeg planlegger. noen ganger låser jeg meg, hvis ting blir veldig annerledes enn jeg hadde tenkt. og noen ganger planlegger jeg å si noe så lenge at jeg synes det blir vanskeligere og vanskeligere, jeg utsetter ting og jeg prokrastinerer. men alt i alt så prøver jeg å være så bra som mulig.

6 kommentarer:

 1. jeg syntes at du er frykteligbra.
  <8

  SvarSlett
 2. du er bra med stor k !
  (og jeg er litt bra, siden jeg følger deg på bloglovin nå?)
  <3!

  SvarSlett
 3. jeg er sånn jeg også. jeg har en venninne som alltid sier «driver med?» når hun åpner en samtale på facebook. og jeg syns det er så grenseløst irriterende. kan hun ikke bare si «hva gjør du?», «hva driver du med?» eller sånt. skjønner ikke helt hvorfor det er irriterende.

  / takk, du fine. jeg tror at en dag, så bare kommer man over han ene fyren. han vil kanskje alltid være der, sånn bittelitt, men kanskje en dag, sånn ut av det blå, så vil han ikke herje i hjertet lenger. jeg håper det.

  SvarSlett
 4. Jeg låser meg også, om ting ikke blir som jeg har tenkt. Det er ganske vanskelig og jeg prøver å bli mer fleksibel og sånt.

  SvarSlett
 5. veldig sant. hurra for å verdesette andres dårlige sider også, man ser ikke de fine like godt om det ikke fantes noen dårlige.

  SvarSlett
 6. fint!

  ja sant, det burde gå inn i kulturskulen, haha.

  SvarSlett