26. januar 2011

tjuesjettejanuar

10 - mine bloggfavoritter

jeg har ikke lyst til å rangere de bloggene jeg liker best, fordi de handler om forskjellige ting og jeg leser dem av forskjellige grunner. men her er de i hvert fall

hjartesmil

foto: mariell øyre/hjartesmil

hjartesmil blogger om alt jeg synes er fint, makroner, kjærlighet, fotografer, bøker, paris og filmer og mye mer! hun skriver vakkert om vanskelige og nydelige ting, og hun er en fantastisk fotograf. hjartesmil-bloggen er som en pustepause. hvis alt annet er grusomt, så kan de fem minuttene der du leser igjennom et nytt innlegg endre dagen din, eller i hvert fall få deg til å føle deg bedre i noen minutter.


foto kval & actionfilm

kval&actionfilm-bloggen skrives av to jenter, heidi og caroline, som er litt sånn jeg vil være som. den ene er en fantastisk fotograf og den andre grafisk designer, begge to er talentfulle og veldig kule i grunn. de skriver om livet sitt og de erfaringene de har gjort, og de er veldig flinke. bloggen er utrolig vakker med fantastisk design og nydelige bilder - alle burde ta en titt!


foto fra YAR

you are remarkable sier selv at de er mer en bevegelse enn en blogg, og det er egentlig ganske sant. fantastiske er de uansett, for de bedriver en "feel good revolution" og vil at folk skal være lykkelige. siden jeg ikke alltid synes det er like lett setter jeg veldig pris på mennesker som får meg til å se de finere sidene i livet og får meg til å innse ting. når man leser YAR oppdager man nye ting om verden og om seg selv.


bilde fra thingsweforget

thingsweforget er en blogg om livsvisdom på post-it-lapper. jeg elsker post-it-lapper. og jeg liker livsvisdom også. det handler rett og slett om de tingene vi glemmer, akkurat som navnet sier. 


deerlings&ghostthings
deerlings&ghostthings blogger ikke så ofte, men hun skriver fantastisk og tar nydelige bilder. det er en blogg man bør se innom kanskje en gang i måneden for å se om hun har lagt ut noe nytt og fint. 

andre blogger jeg liker: 


(kanskje legger jeg til flere etterhvert, men nå er jeg sjuk og litt bortevekk.)

4 kommentarer:

 1. Jeg lurer på hvorfor du er sjuk og bortevekk, tihi <3

  SvarSlett
 2. Takk! :)
  Jeg leser mange av de samme bloggene, men saaaaatan jeg er lei av bloggjenter og de jævla makronene deres. Haha.. :)

  SvarSlett
 3. things we forget!

  singapore. fin greie.

  (og @anantharika: ja, hva er det med makroner egentlig?)

  SvarSlett