6. juni 2011

sjettejuni

kilde


plutselig så er den der. den frihetsfølelsen som kanskje har luggi latent og venta, luggi under alt eksamensstress og alle nerver og bare smilt. fordi den har visst det hele tida at snart, snart kan den piple ut gjennom huden og fraktes med blodet til alle cellene, akkurat som et eget næringsstoff og gi deg følelsen av at du kan gjøre hva som helst, du kan bli kjent med de rareste menneskene og miste bussen hjem og du kan gå deg bort i skogen og gjøre alt akkurat sånn som du ikke hadde tenkt til å gjøre det, men det går bra, det går bra fordi du er fri. det er sommer, du er fri, og du kan gjøre hva du vil. det føler jeg akkurat nå. hva føler du?

4 kommentarer:

 1. jeg liker hvordan du skriver. det er så fint og jeg kan bare fortsette og lese og lese og lese. akkurat nå føler jeg savn selvom jeg så han for 24 timer siden og får se han igjen om 4 dager. glad-savn kaller jeg det. også gruer jeg meg til eksamenstrekk, men det overlever man.

  SvarSlett
 2. Jeg føler det sånn jeg også:)
  -Inger

  SvarSlett
 3. luggi <3
  og frihet, ja!

  SvarSlett
 4. Jeg håper virkelig jeg kan føle meg sånn snart. Når jeg er ferdig med de evigvarende eksamnene og alt stresset, at jeg kan føle det sånn da jeg også. Akkurat nå føler jeg stress og usikkerhet og kulde og jeg vet egentlig ikke helt.

  SvarSlett