3. mars 2011

tredjemars

jeg lurer på verden hadde vært hvis man kunne vinne hva som helst på skrapelodd. kanskje fire dager fri fra skolen, eller nye lesebriller. kanskje man kunne vinni kinobilletter til en rar spansk film som hadde forandra hvordan en så på verden. en gammel dagbok, en kanin eller en enhjørning, en tur i luftballong, en tank med helium eller en historie man ikke har hørt før. kanskje kunne man vunni en gammel koffert med rare hemmeligheter i, eller en ny venn, en date, eller et helt år med gratis kaffe. tenk å vinne en tur inn i noen andres hode, eller muligheten til å se verden gjennom noen andre sine øyne for en dag, en tur til månen eller et nytt sett med hender. hvis du kunne vunni hva som helst på et skrapelodd, hva hadde du ønska deg da?

jeg tror jeg hadde ønska meg ett skrapelodd der jeg kunne skrapt fram et eventyr eller et magisk øyeblikk.

kilde

7 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. (det var jeg som skrev kommentaren over, jeg bare tenkte ikke over å logge ut av mailen hans. teit.)

  oh! det er litt sånn tatovering jeg vil ta en eller annen gang i fremtiden, bare at fuglen skal være penere.
  om jeg kunne vunnet hva som helst på skrapelodd tror jeg kanskje ville ønsket at det skulle være et ønske, slik at jeg kunne ønsket meg noe jeg trengte veldig akkurat der og da, selv om det kanskje bare var et kyss. eller så ville jeg ønsket meg at jeg bodde sammen med franskmannen, og nærme deg, slik at ting var litt lettere og finere. eller jeg ville ønsket at jeg ikke var så redd, at jeg var litt modigere og litt bedre.
  <8

  SvarSlett
 3. det var et vanskelig spørmål, synes jeg - jeg tror jeg helst ikke ville vite hva jeg skulle vinne, om alt hadde vært like fint som det du skriver. første gang hadde jeg kanskje ville vunnet et tre med slike skrapelodd, slik jeg ville noe fint hver dag for resten av livet.

  SvarSlett
 4. everlasting love, såklart :)

  SvarSlett
 5. håp. i en flaske, som jeg kunne ta en sipp av og være forever hopeful.

  fantastisk hvordan du klarer å blogge hver dag, og gjøre hvert innlegg like fint!

  SvarSlett
 6. Jeg vet ikke. Et eventyr, en koffert med hemmeligheter, tid til å lese en bok, et kyss... Jeg vet ikke hva jeg hadde ønsket meg mest, men jeg ønsker meg ihvertfall veldig et slikt lodd. Hvis det hadde eksistert hadde jeg definitivt kjøpt meg et.

  SvarSlett
 7. fint! jeg ville skrapt frem et gammelt ektepar, fornøyde og fulle av livsvisdom, som inviterte meg på middag og kaffe etterpå. ja.

  SvarSlett