2. mars 2011

andremars



i min drømmeverden er himmelen alltid malt i en slags mjuk blåfarge. skyer vokser som blomster, de har tekstur som et glitrende, grålig sukkerspinn, og man kan plukke dem og lime dem på himmelen hvis man savner regnet. det finnes sommerregn og stormer. trærne slutter aldri å vokse og man kan klatre og klatre så lenge man vil. i min drømmeverden kan alle fly, og ingen er redde for å feile, ingen er redde for å falle. ingen snakker samme språk, men alle forstår hverandre. i min drømmeverden blir minnene lagret i hendene våre, og når man leier, så deler man fortida. hver dag er et eventyr, hver lunsj er et teselskap og man oppdager et nytt sted stadig vekk, for alt forandrer seg. en kan få kjempelangt hår over natta, og skifte øyenfarge med humøret. i min drømmeverden kler alle seg i spørsmål, alle er nysgjerrige og vil vite alt. alle blomstene er en pianonote, og engene spiller yann tiersen eller chopin eller jon brion. det finnes ikke hus, bare gjennomsiktige laken med stjerner og glitter på seg, som man henger over tregreinene og sover under. i min drømmeverden er havet alltid der du vil at det skal være, man spiser bringebær hele året, og de som er triste får kaleidoskoper og klemmer på resept.



bildekilder: 1 2

7 kommentarer:

  1. Det høres litt slitsomt ut om alle stiller spørsmål og lurer på alt mulig, for da får man jo ikke ha noen hemmeligheter med noen, og det er vel ikke noe gøy...

    SvarSlett
  2. nydelig. jeg blir med til drømmeverdenen din om jeg får lov.

    SvarSlett
  3. Kan jeg få flytte inn? Jeg trenger en sånn verden.

    SvarSlett
  4. så utrolig, utrolig fint! jeg vil veldig, veldig gjerne bo i en slik verden. vakkert!

    SvarSlett
  5. Høres ut som en fantastisk verden. Men jeg mener nå faktisk at denne her er vel så bra, jeg. Den er vidunderlig i all sin livskraft (uten at jeg er religiøs, altså xD).

    SvarSlett