7. februar 2011

sjuendefebruar

19 - dette angrer jeg

kilde
ok. så jeg angrer kanskje på en del ting jeg aldri sa og aldri gjorde. i noen situasjoner burde jeg sagt i fra at jeg ikke syntes det var ok. og jeg skulle ønske jeg var modig nok til å fortelle ham at jeg var så innmari forelska i ham, skulle ønske jeg hadde turt å hoppe inn i litt mer. men samtidig, så angrer jeg ikke egentlig på det. moren min sa nemlig en fin ting: det er selvfølgelig flere ting jeg skulle ønske jeg hadde gjort i livet mitt, men jeg angrer ikke på at jeg ikke gjorde dem, for hvis jeg hadde gjort de tingene hadde jeg ikke hatt det livet jeg har nå. det er en fin tanke. for hvis jeg hadde gjort alle de tingene jeg noen ganger tenker på, så hadde jeg ikke blitt den samme personen, jeg hadde ikke lært de samme tingene og levd det samme livet. det er en klisjé, men det er en vakker klisjé: je ne regrette rien

3 kommentarer:

  1. hjerte tilbake. man skal aldri angre på noe tror jeg, for det er som du sier; man blir den man blir pga ting som har skjedd.

    SvarSlett
  2. ja det er en klisjé men jeg er enig i det, man blir jo et resultat av alle valgene man tar. likevel; the saddest thing a man will ever face is what could have been, så jeg prøver også å presse meg selv til å gjøre mer og mer ting som jeg har veldig lyst til men egentlig ikke tør. best å ha prøvd! in the end we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we waited too long to make.

    SvarSlett