21. januar 2011

tjueførstejanuar

08 - favorittsaker

1

2

åh. jeg elsker alle platene og bøkene mine, og plater og bøker generelt. andre ting jeg liker er: gitarer, tekopper, nemi-blader, bilderammer, paljetter, analoge kameraer, tåspiss-sko, skinnjakker, pianoer, notatblokker, moleskines, bokstaver, store luer, nøkler, ringer, neglelakker, gammeldagse stoler, parkbenker som står litt vilkårlig plassert (helst der du ikke venter å finne dem), rubiks kube, kaleidoskoper, såpebobler, ståltråd, kalendere, scrabble-brikker, ordterninger, dreads, eyeliner, postkort, flanellskjorter, polaroid-bilder & kameraer, dagbøker, smykkeskrin, stearinlys, spaserstokker, klokker, dørhåndtak, post-it-lapper, brev(!), converse-sko, skoesker, teip, binders, puter, høye heler, bodylotion som lukter vanilje, roseolje, hatteesker, doc martens, kommoder, fotoautomat-bilder, togstasjoner, mattebøker og medaljonger og så utrolig mye mer.

3


men hvis jeg skulle valgt fem ting jeg ville tatt med meg dersom jeg måtte la alt annet jeg eier være igjen hadde det nok vært herr mac (fordi der ligger jo mye av det jeg er så glad i på digitalt format!), favorittkjolen min, min utgave av den boka jeg har lest flest ganger (ord uten lyd, camilla gibb), bamsen jeg fikk til dåpen og brev-esken min. 

6 kommentarer:

 1. apropos brev.. du har nok fått universets tregeste brevvenn! men jeg har begynt på det, så det dukker nok opp i postkassa di hvilken dag som helst!
  ha en super helg, mari
  hjerte

  SvarSlett
 2. å. fine ting.

  en gutt her på skolen er helt ram på rubiks kube. han har trekantkube og åttekantkube og 7x7-kube, og alle klarer han å løse. den eneste som ikke går er den rare, syke kuben med biter i forskjellige størrelser i tillegg til trekantbiter.

  SvarSlett
 3. i london skal jeg kjøpte mitt første par converse, gå i høye hæler hver dag og ta polaroidbilder. jeg gleder meg!

  SvarSlett
 4. det hadde vært så utrolig vanskelig å bare velge noen få ting.

  SvarSlett
 5. Herlig! Kan du legge ut bilde av favorittkjolen din?

  - Regine

  SvarSlett