8. september 2010

åttendeseptember

ok. det har seg slikat kristina har utfordra meg. og det kristina ber om, det gjør jeg. så her kommer sju helt tilfeldige ting om meg.

1. jeg elsker matematikk. spesielt pi og kvadratroten av pi og primtall. matte er logisk og fint og du kan jobbe med det i en evighet, også gir det endelig mening. du veit alltid hvordan resultatet kommer til å bli. og noen ganger skulle jeg ønske livet var sånn.

2. jeg har utrolig lyst på en gammel damesykkel.

3. jeg liker best å lese bøker dersom jeg kan lage paranteser og streker i dem med en rød penn. jeg liker å lese dem igjen og igjen og se om de stedene som gjorde mest for meg første gang, fortsatt føles likt.

4. jeg har insomnia.

5. favorittpoeten min er bukowski. fordi han skriver historier om det livet jeg lever inni meg selv. fordi han får skitten oppvask og askebegere til å være poesi.

6. jeg skal tatovere meg snart. jeg skal ha i feel infinite på håndleddet, og run with the hunted på ankelen. og det skal bli fintfintfint. også skal jeg pierce øret enda mer, sånn at jeg har ni hull til sammen.

7. akkurat nå hører jeg på denne spillelista: hvis bare trærne visner snart blir det sikkert ok. og den er veldig fin.

bonusfakta: dette er tilstanden på skrivebordet mitt for tida. 

2 kommentarer:

 1. Du er søt Mari! Jeg savner deg <3

  Hvis du lurte:
  1. Jeg hater matte for øyeblikket
  2. Jeg har lyst på en superterrengsykkel
  3. Jeg vil sove fordi jeg konstant trøtt

  SvarSlett
 2. 1. jammen ka med i? duvet, kvadratroten av -1? Det ene - temmelig store - hullet i tallsystemet vårt. Plager meg litt at vi bare har postulert i, og så ferdigmeddensaken..
  3. eneste bøkene eg noensinne har lest mer enn en gang e Harry Potter 1-3, og då var det bare fordi at det var så lenge siden eg hadde lest de så eg ville kjenne den feelingen av at Harry Potter-universet var litt lite og ikkje fullt så dystert, igjen. har lyst til å lese flere bøker på nytt, men har så mange eg ikkje har lest, så det må vente. (skal-lese-listen min e no på over 200 bøker)
  5. har ingen favorittpoet. skyt noen bukowski-dikt, og gjerne noen andre dikt?
  6. forklarforklar? eg har lyst til å ta "coitus, ergo sum" på innsiden av høyre håndledd.
  7. skal høre på an etter skolen. =)

  SvarSlett